Stand Up Paddle – SUP

SUP pentru adulti

Acest sport a fost inspirat din traditia locuitorilor din Hawaii si a inceput sa fie privit ca activitate distincta incepand cu anul 2005, iar din 2010 si pana in prezent, a inregistrat o adevarata explozie de popularitate. Spre exemplu, in Statele Unite a avut cea mai mare crestere dintre activitatile recreationale in aer liber practicate cu un procent de 56 la suta.

SUP nu reprezinta numai un sport, ci si cel mai bun program de fitness si echilibru atat interior, cat si exterior, si armonia perfecta intre relaxare si miscare. Este exact ce are nevoie corpul la finalul unui program de opt ore de munca sau poate chiar mai mult. Printre beneficiile practicarii Stand-Up Paddling-ului enumeram: angrenarea, solicitarea si dezvoltarea marilor grupe musculare ale corpului, dezvoltarea calitatilor motrice, dezvoltarea fizica armonioasa si consumul foarte mare de energie.

Instructajul se face pe mal

Vesta de salvare este oferita de noi

Echipamentul consta in placa de SUP si pagaie reglabila, in functie de inaltimea persoanei

Pretul este de 30 Lei/persoana/ora

PROGRAM

SUP pentru copii

SUP-ul este un sport nou care castiga tot mai mult adepti. SUP-ul nu necesita o pregatire speciala si poate fi practicat de catre aproape oricine, oriunde exista apa – fie ca e vorba de un rau, de un lac sau de mare. Comparativ cu caiacul la SUP lucreaza absolut toti muschii corpului. Datorita pozitiei verticale, senzatia pe apa este extraordinara, plus ca te poti bucura de o perspectiva mult mai buna, fiind mult deasupra nivelului apei.

In Romania, SUP-ul a ajuns ceva mai tarziu, in 2012, iar numarul practicantilor este infinit mai scazut decat in alte tari. Usor, usor, acest sport capata tot mai multi adepti si la noi in tara, mai ales ca din anul 2015, cei care doresc sa practice sau sa invete tainele acestui sport o pot face intr-un cadru organizat pe lacul IOR la baza nautica a Clubului Sportiv Titan. Doritorii vor fi indrumati în tainele Stand Up Paddling-ului de catre fostul campion mondial la canoe, Petre Condrat. Acesta va va arata pana si cele mai mici secrete ale acestui sport atat de iubit peste ocean si nu numai.

Instructajul se face pe mal

Vesta de salvare este oferita de noi

Echipamentul consta in placa de SUP si pagaie reglabila, in functie de inaltimea copilului

Vor fi insositi pe apa de catre instructorii si antrenorii clubului

Pretul este de 30 Lei/persoana/ora

PROGRAM

Author:
By Club Sportiv Titan